Pages Menu
TwitterRssFacebook

Posted by on jan 16, 2018 in Kunst7 | 0 comments

de Tekentafel: laatste tekenworkshop op zaterdag 17 februari  2018

de Tekentafel: laatste tekenworkshop op zaterdag 17 februari 2018

De eerste workshop van de Tekentafel op een wel heel bijzondere plaats….

November is altijd een saaie maand vind ik, maar op 8 november stapte ik het Rijksmuseum Twente in. Een tentoonstelling van 9 hedendaagse tekenaars over  De aard der dingen, en zeer boeiend in combinatie met de schilderijen van Otto Marseus van Schrieck over de ontdekking van de ‘Bijbel der Natuure’ ook in het Rijksmuseum Twente.

De Aard der Dingen. Negen hedendaagse tekenaars
5 november 2017 – 25 maart 2018 Dit najaar organiseert Rijkmuseum Twenthe een grote groepstentoonstelling met werk van negen hedendaagse tekenaars. De tentoonstelling bevat werk van Emmy Bergsma, Aline Eras, Hanneke…RIJKSMUSEUMTWENTHE.NL

Tot mijn grote vreugde heeft het museum een tekentafel ingericht, waar je kunt zitten en tekenen. Er  is ook een rariteitenkabinet aan de wand.  Ik ga in de winterperiode een aantal dagen hier met liefhebbers van tekenkunst naar toe om een mooie tekendag te beleven. Ik heb op verschillende dagen de workshop ingepland, een woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Hier onder is de poster te zien met alle informatie,  tijden, prijzen. Meld je wel even aan  met opgave van datum, liefst per mail, Ik zie je graag.

 DETEKENTAFEL WORKSHOP KIJKEN EN TEKENEN1
Share on LinkedInShare on Facebook