Pages Menu
TwitterRssFacebook

Cursus en workshops voor volwassenen 18+

Ik organiseer onder de noemer De Tekentafel een cursus tekenen in de Kunstfabriek.

  • Tekencursus, 10 delig, start is op 1 november 2019
    tekencursus 201920

  • Kartondruk, 3-delige workshop, een uitgekraste tekening maken in karton en afdrukken met inkt ( 3 x maandagmiddag in juni 2019)
  • Zonnebloemen schilderen, workshop in 1 dagdeel in of buiten bij de Kunstfabriek ( 14 augustus 2019)

Workshops zijn geschikt voor iedereen

Als u zelf een groepje van minimaal vijf personen samenstelt, kunt u zelf de datum, dagdeel en soort workshop kiezen, heel geschikt voor teambuilding, jubilea, (her)opening bedrijf,  familiefeest of gewoon met vrienden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Workshop verbinden

Bedrijfsworkshop voor buitendienst IJsselland in Zwolle.


Coaching traject

Dit is voor gevorderde kunstenaars die zich willen professionaliseren. Begeleiding is individueel en komt u naar de Kunstfabriek voor werkbespreking en coaching van het kunstenaarschap. Natuurlijk kunt u aan het werk gaan en geef ik u aanwijzingen en opdrachten waar u verder mee kunt. Minimale periode: een half jaar, dat zijn 6 consults, dus 1 consult per maand op de Kunstfabriek.  Voor meer informatie kom eens langs in de Kunstfabriek dan kan ik je alles hierover vertellen. Meldt je aan via het contactformulier.

Contact

Voor meer informatie en inschrijving van workshops, cursus of coaching traject verzoek ik u vriendelijk om via het contactformulier te reageren
of bel mij: 06 10 80 79 62