Pages Menu
TwitterRssFacebook

cursus/ workshops volwassenen in de Kunstfabriek

 

Cursus Tekenen en Schilderen update april 2017

In de Kunstfabriek wordt op dinsdagavond van 19.30 – 22.00 uur in groepsverband gewerkt aan  teken- en of schilderopdrachten. Op vrijdagmorgen is er cursus vanaf 9.30 – 12.00 uur. Er wordt aandacht besteed aan tekenen en schilderen naar waarneming en experimenteel schilderen.

Cursusgeld € 15,- per les. Ook lessen van 2 uur mogelijk  kosten € 12,50. Zelf materiaal meenemen of € 5,- materiaalkosten voor gebruik van verf per les.  Voor workshops gelden andere prijzen.

  • Schetswandelen in de herfst en winter of voorjaar (de Regge of de Salandse Heuvelrug)
  • Plein Air  (of op locatie tekenen en schilderen, Oale Kerkhof, langs de Regge)
  • Workshop (winter)licht 

 

Workshops zijn geschikt voor iedereen

Als u zelf een groepje van minimaal vijf personen samenstelt, kunt u zelf de datum, dagdeel en soort workshop kiezen, heel geschikt voor teambuilding, jubilea, (her)opening bedrijf,  familiefeest. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Voor groepjes kleiner dan vijf personen is het mogelijk in de Kunstfabriek te gaan werken.

Workshop verbinden

Bedrijfsworkshop voor buitendienst IJsselland in Zwolle.


Coaching traject

Dit is voor gevorderde kunstenaars die zich willen professionaliseren. Begeleiding is individueel en komt u naar de Kunstfabriek voor werkbespreking en coaching van het kunstenaarschap. Natuurlijk kunt u aan het werk gaan en geef ik u aanwijzingen en opdrachten waar u verder mee kunt. Minimale periode: een half jaar, dat zijn 6 consults, dus 1 consult per maand op de Kunstfabriek.  Voor meer informatie kom eens langs in de Kunstfabriek dan kan ik je alles hierover vertellen. Meldt je aan via het contactformulier.

Contact

Voor meer informatie en inschrijving van workshops, cursus of coaching traject verzoek ik u vriendelijk om via het contactformulier te reageren
of bel mij: 06 10 80 79 62