Pages Menu
TwitterRssFacebook

Nieuwe workshops seizoen 2018/2019 in de Kunstfabriek (oude laboratorium)

Vanaf 1 maart is de locatie gewijzigd van de Kunstfabriek. Nu is deze gevestigd in het oude laboratorium, achterop het terrein van fa. ten Cate aan de P.C. Stamstraat 19. De toegang tot het terrein is nu 300 meter verderop bij het woonwagenkampje. Doordat de toegankelijkheid ’s avonds niet ideaal is, heb ik besloten voorlopig geen avondcursus meer te geven. Afgelopen jaar heb ik slechts één maal een workshop gegeven in het Rijksmuseum Twente bij de expositie ‘de aard der dingen’ .Een prachtige expositie van alleen maar tekenkunst. Hierop voortbordurend heb ik enkele nieuwe workshops ontwikkeld voor het komend seizoen.  Het nieuwe aanbod is hieronder te lezen, met een bloemlezing van werk van cursisten. Half september worden de data bekend gemaakt.

Onder de noemer: De tekentafel het volgende aanbod:

  • Schetswandelen in de herfst en winter  (de Regge, Salandse Heuvelrug)
  • Grafiek, grafische prent maken in diepdruk techniek naar aanleiding van  zelfgemaakte foto.
  • Plein Air  (op locatie tekenen, vb. het Buitencentrum, Natuurdiorama, langs de Regge)
  • Workshop (winter)licht art journaling in winterse taferelen. Een vrijdagavond, zaterdag hele dag schilderen in de winter? Kom naar de workshop winterlicht!Voel je vrij te werken met de materialen van jouw voorkeur. Helpt het je collagemateriaal te gebruiken? of eigen fotomateriaal? stempels? of de uitdaging aangaan met textuur? Zie wat het je brengt.

 

Workshops zijn geschikt voor iedereen

Als u zelf een groepje van minimaal vijf personen samenstelt, kunt u zelf de datum, dagdeel en soort workshop kiezen, heel geschikt voor teambuilding, jubilea, (her)opening bedrijf,  familiefeest. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Workshop verbinden

Bedrijfsworkshop voor buitendienst IJsselland in Zwolle.


Coaching traject

Dit is voor gevorderde kunstenaars die zich willen professionaliseren. Begeleiding is individueel en komt u naar de Kunstfabriek voor werkbespreking en coaching van het kunstenaarschap. Natuurlijk kunt u aan het werk gaan en geef ik u aanwijzingen en opdrachten waar u verder mee kunt. Minimale periode: een half jaar, dat zijn 6 consults, dus 1 consult per maand op de Kunstfabriek.  Voor meer informatie kom eens langs in de Kunstfabriek dan kan ik je alles hierover vertellen. Meldt je aan via het contactformulier.

Contact

Voor meer informatie en inschrijving van workshops, cursus of coaching traject verzoek ik u vriendelijk om via het contactformulier te reageren
of bel mij: 06 10 80 79 62