Pages Menu
TwitterRssFacebook

Kunsteducatie

educatie_top

Cursus Tekenen en Schilderen update november 2014

In de Kunstfabriek wordt op dinsdagavond van 19.00 – 22.00 uur in groepsverband gewerkt aan  teken- en of schilderopdrachten. Op vrijdagmorgen is er cursus vanaf 9.30 – 12.30 uur. Er wordt aandacht besteed aan tekenen en schilderen naar waarneming en experimenteel schilderen.

Cursusgeld €15,- per les van 3 uur. Ook lessen van 2 uur mogelijk. Zelf materiaal meenemen of € 5,- materiaalkosten per les, excl.  papier of doek. Voor workshops gelden andere prijzen.

Coaching traject

Dit is voor gevorderde kunstenaars die zich willen professionaliseren. Begeleiding is individueel en ik kom bij u thuis voor werkbespreking en coaching van het kunstenaarschap. Elk half jaar is er een introductie workshop om je aan het werk te zien. Minimaal 5 consults. Vraag de folder aan bij mij voor meer informatie of kom eens langs in de Kunstfabriek.

Workshops voor doelgroepen

In de inspirerende omgeving van de Hof der Wonderen, Piksenweg 42 in Hellendoorn, organiseer ik diverse workshops waarop ingetekend kan worden per groep(je).
•    Schetswandelen in de herfst en winter of voorjaar (de Regge of de Salandse Heuvelrug)

educatie_buttom

Poëzie en kunst (tekenen met ecoline en pastelkrijt)

edu

• Plein Air  (buiten schilderen of tekenen)

edu2

Workshops zijn geschikt voor iedereen

Als u zelf een groepje van minimaal vijf personen samenstelt, kunt u zelf de datum, dagdeel en soort workshop kiezen, heel geschikt voor teambuilding, jubilea, (her)opening bedrijf,  familiefeest. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.
Voor groepjes kleiner dan vijf personen is het mogelijk in de Kunstfabriek te gaan werken.

Contact

Voor meer informatie en inschrijving van workshops, cursus of coaching traject verzoek ik u vriendelijk om via het contactformulier te reageren
of bel mij: 06 10 80 79 62