Pages Menu
TwitterRssFacebook

Atelier, cursus, workshops, kunstuitleen in de Kunstfabriek

In de Kunstfabriek in Nijverdal heb ik een atelier en kan ik gebruik maken van een workshopruimte. Er is een gezamenlijke expositie ruimte, welke u kunt bezoeken op afspraak.


IMG_20190820_152841

Workshops, cursus
Actuele workshops of cursus staan onder kunsteducatie en bij berichten

Kunst kopen?
Mijn kunstwerken zoals die op de website, zijn te koop, De kunstwerken gegroepeerd bij http://www.arsprodeo.nl zijn alleen te huur of te koop als nieuwe opdracht. De prijzen van kunstwerken variëren vanaf € 85,- (25x30cm) voor studies tot € 3000,- voor de grootste schilderijen. (140x140cm) Een keuze maken is dan ook lastig, want past het schilderij wel in mijn huis? Geen probleem. Ik hang het schilderij bij u op onder de voorwaarden van kunstuitleen. Daarna kunt u beslissen of u het schilderij wilt kopen of toch een ander schilderij wilt laten ophangen.

* Wilt u graag een origineel herinneringsschilderij van geboortes, huwelijk of dierbare personen, dat kan, informeert u naar de mogelijkheden en prijzen.

* Ik werk ook in opdracht naar een schets van mijn hand.

Kunstuitleen aan particulieren
Het is voor particulieren mogelijk één groot schilderij of meerdere kleine schilderijen te huren à € 40 voor 3 maand.. Als u na deze periode besluit het schilderij te kopen, wordt de reeds betaalde huur van de kostprijs afgetrokken. In termijnen betalen behoort tot de mogelijkheden.

Kunstuitleen en opdrachten voor bedrijven
Het is voor bedrijven mogelijk een collectie schilderijen samen te stellen voor bedrijfsuitleen voor een periode van 3 maand. Prijzen 5% van de verkoopwaarde. Kunst in opdracht behoort ook tot de mogelijkheden, als ook teambuilding bijeenkomsten. Zie hiervoor de rubriek kunsteducatie/ workshops volwassenen.

Kom gerust eens langs voor een kijkje in mijn atelier, maar alleen op afspraak. Mijn telefoon, die ik meestal bij me heb, is 06-10807962. Dan zorg ik dat de koffie klaar staat of thee, wat je maar wilt. In ieder geval WELKOM bij Kunst7

Annewil Jansen