Pages Menu
TwitterRssFacebook

Expressions for Justice IJM

Waves of despair

Onlangs is mijn werk Waves of despair toegelaten tot Expressions for Justice van International Justice Mission. Deze organisatie zet kunst in om het immense probleem van (kind)slavernij aan te pakken, middels mensen te bevrijden uit hun erbarmelijke situatie, opvang en herstel van slaven tot vrije mensen. De kracht van IJM zit hierin dat zij het rechtssysteem proberen te herstellen in landen waar dit ontbreekt. Er zijn rechters, advocaten in dienst en werken samen met politie en rechters ter plaatse. Projecten in Afrika en Azië. Het meest bekend zijn de bevrijdingen van kindslaven uit de sexindustrie.

Project ‘roses and care’

Op dit moment (februari 2019) ben ik aan het werk om nieuwe kunstwerken te maken om kindslavernij onder de aandacht te brengen.

Op facebook is dit bericht verschenen:
Nieuw op de website: Expressions of justitie, waves of despair Annewil Jansen

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

IJM Expressions for Justice

Altijd mooi om een nieuwe kunstenaar te kunnen presenteren! Deze keer is dat Annewil Jansen die haar werk Waves of Despair beschikbaar stelde aan International Justice Mission Zij maakte deze twee werken oorspronkelijk om de vluchtelingenproblematiek onder de aandacht te brengen.
Zoals vluchtelingen op zee, zijn de slaven die IJM wil bevrijden, ontheemden die dreigen te worden overmand door golven van wanhoop. Het kussen mag symbool staan voor de hoop op een veilig thuis. #untilallarefree #WavesofDespair #1

Anton Kreileman ik begin kunst steeds meer te waarderen, zeker als het niet te abstract is! Heel erg mooi dit
Annewil Jansen
Annewil Jansen Dank je wel Anton